вівторок, 11 червня 2013 09:56

Зустріч опозиції з президентом - це виконання однієї з пропозицій Тимошенко - нардеп

Зустріч опозиції з президентом - це виконання однієї з пропозицій Тимошенко - нардеп
Сергій Соболєв. Фото: dni.com.ua

Завдання опозиції — бути "санітарами лісу" і ставити на місце владу.

Про це в ефірі телеканалу ICTV сказав народний депутат від фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв.

Коментуючи майбутню зустріч президента Віктор Януковича із керівниками парламентських фракцій, нардеп зауважив, що Янукович — єдиний президент, який досі так і не зустрівся з опозицією.

"Те звернення Тимошенко, які критикували, воно по пунктах починає виконуватися. І перший пункт, який нарешті відбудеться цього тижня, - це те, що вперше на 4-му році президентства Віктора Януковича, він спроможеться зустрітися з опозицією. Я не пам'ятаю жодного президента держави, щоби вони не зустрічалися з представниками опозиції", - підкреслив Соболєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правова культура нардепів — аморальна, тому варто очікувати подальшої деградації Ради - експерт

Парламентар додав: "Завдання опозиції — це бути санітарами лісу. Якщо влада не може, не хоче, займається корупційною діяльністю, займається переслідуванням опозиції,а не займається економічними реформами — тоді опозиція повинна ставити їх на місце. Але це має бути виключно в живій дискусії".

Водночас, коментуючи іншу пропозицію Юлії Тимошенко, висунуту у листі, щодо не оголошення єдиного кандидата на президентських виборах,опозиціонер зауважив, що перш за все, необхідно, аби стало зрозуміло, які вибори будуть у 2015 році - однотурові, чи двотурові.

"Якщо однотурові вибори, то вже три лідери поставили свої підписи і заявили, що буде один кандидат. Якщо це двотурові вибори, то в листі Тимошенко дала дуже ясний сигнал і з усіма порадилася: що може краще визначатися — хто має бути в другому турі, мають не партії, а громадяни. Тому я тут не бачу протиріччя (із позицією Тимошенко. - ред)".

 

 

Зараз ви читаєте новину «Зустріч опозиції з президентом - це виконання однієї з пропозицій Тимошенко - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути