субота, 14 вересня 2013 16:50

Жителі Донбасу все більше вважають Януковича зрадником - блогер

Жителі Донбасу все більше вважають Януковича зрадником -  блогер
Денис Казанський. фото: facebook.com/den.kazan

Український блогер Денис Казанський, відомий під ніком Frankensstein, в інтерв'ю "Главком " розповів про те, що жителі Донбасу сприймають як зраду нинішню політику президента України Віктора Януковича.

"Після того, як Янукович став президентом , був зруйнований великий міф про те, що Янукович прийде, врятує, зробить щасливе і заможне життя . Дуже багато людей в це вірили , тут дійсно існував великий культ Януковича, люди чекали, що він прийде і позбавить від " помаранчевої чуми". Але коли він прийшов - зрозуміли , що ніякого звільнення не відбулося, і перш за все не настало ніякого поліпшення в економіці , як обіцяли . А останнім часом цей шлях до Європи - адже він теж багатьом людям тут не подобається, і вони взагалі це сприймають як зраду " , - вважає Казанський .

При цьому, за словами блогера , зберігати позиції на Донбасі Януковичу і Партії регіонів дозволяють масштабні фальсифікації. "Мені здається , відсотків двадцять тут на Донбасі їм домалювали, а може і більше. І справа в тому, що населення Донбасу пасивне. Воно, може, і не голосує за Януковича, але відстоювати якісь результати виборів теж не буде. Люди просто не прийшли на дільниці. За них все намалювали і всім пофігу, ніхто нічого не став робити " , - розповів блогер .

Зараз ви читаєте новину «Жителі Донбасу все більше вважають Януковича зрадником - блогер ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

122

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути