четвер, 14 листопада 2013 15:45

Спецтема: Вибори в п'яти "проблемних" округах

Жуковська і Губський полегшили роботу опозиціонерам на виборах - експерт

Жуковська і Губський полегшили роботу опозиціонерам на виборах - експерт
Сергій Варич. Фото: kropyva.ck.ua

Валентина Жуковська, яка торік балотувалася по 194-му округу (м.Черкаси) сьогодні заявила, що не йде на вибори. Вона була головним опонентом узгодженого кандидата від опозиції Миколи Булатецького. За день до її заяви, рішення не балотуватися озвучив у ЗМІ екс-нардеп Богдан Губський, який був головним опонентом опозиціонера Леоніда Даценка на окрузі № 197 (з центром у м. Канів Черкаської області).

За словами аналітика Черкаського осередку ГМ "Опора" Сергія Варича, нові провладні кандидати, не мають шансів перемогти опозиціонерів за таку коротку виборчу кампанію.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua

"Якщо Жуковська і Губський не будуть брати участь, в решти провладних кандидатів, шанси менші ніж були у них. Жуковська і Губський провели велику роботу. Ситуація покращується для Булатецького і Даценка. Це полегшує їм роботу. За місяць провладним кандидатам можна буде провести кампанію тільки завдяки підкупу і технологіям".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пилипишин виторговує у влади право взяти реванш" - Сагайдак

За словами Варича, поки що реальних опонентів у опозиціонера Даценка немає.

"Поки що там тільки ті, що можуть трохи відгризти відсотків. Філіпенко висунувся, який торік балотувався від УДАРу. Технологія полягає в тому, що кандидати по піввідсотка, відсотку, мають відібрати у опозиціонера. Ті, хто голосував за Філіпенка, знову за нього проголосують. Павла Костенка можна вважати темною конячкою. Його висунення зробило велику справу у тому, що Максим Поляков зайняв третє місце у окрузі №200 торік. І тут Костенко може зіграти свою роль, тим більше має фінансовий ресурс. З тих, кого можна розглядати опонентом Булатецькому — Олег Свинарчук. Олександр Радуцький може відібрати якийсь відсоток, але не перемогти", - сказав він.

Нагадаємо, Верховна Рада призначила вибори у 5 одномандатних проблемних округах на 15 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Жуковська і Губський полегшили роботу опозиціонерам на виборах - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути