четвер, 14 листопада 2013 12:44

"Пилипишин виторговує у влади право взяти реванш" - Сагайдак

"Пилипишин виторговує у влади право взяти реванш" - Сагайдак

"Програвши вибори у 2012 році по 223 округу, влада вирішила в помсту остаточно поглумитися над психікою мешканців Шевченківського району, виставивши на передвиборчі перегони свою збірну "козачків". Палітра провладного "шапіто" на будь-який смак, починаючи від одіозних скандалісток, жінок–"фріків", закінчуючи збитими політичними льотчиками-реваншистами. Влада не шкодуючи грошей фінансує їх передвиборчу кампанію. Мета всієї цієї віртуальної "кунсткамери" - війна з реальним кандидатом, переможцем минулих виборів Юрієм Левченком, який отримав на виборах у 2012 році абсолютну підтримку та довіру мешканців столиці. Їх завдання - бути на підтанцьовці у Пилипишина, який до останнього дня реєстрації виторговує у влади право взяти реванш", - заявив політик із "Батьківщини" Ілля Сагайдак.

"Під час цієї кампанії, на противагу адмінресурсу, бандитським капіталам, брехливим провладним кандидатам, ми просто зобов'язані дати відсіч реваншистам та псевдо опозиціонерам. Ми маємо усілякими способами роз'яснювати рідним, друзям та сусідам хто є "політичними хамелеонами". У день виборів кожен житель Шевченківського району зобов'язаний прийти на виборчу дільницю і зробити свій вибір, забезпечивши такий незаперечний результат, щоб будь-яка махінація влади нічого не вирішила. В черговий раз довести "наперсточникам", що маніпуляції в Києві не пройдуть і робити їм тут, як і в Україні, більше нічого", - підсумував опозиціонер.

Зараз ви читаєте новину «"Пилипишин виторговує у влади право взяти реванш" - Сагайдак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути