вівторок, 25 липня 2023 22:45

Зеленський попередив: корупція викликає ЛЮТЬ. Запам'ятайте це

Зеленський попередив: корупція викликає ЛЮТЬ. Запам'ятайте це
Зеленський сказав про депутатів, які "думають, як більше часу провести за кордоном і шукають "вигідні" відрядження". Фото: president.gov.ua

Ніхто не пробачить ані депутатам, ані суддям, ані "воєнкомам" чи будь-яким іншим посадовцям острови та курорти під час війни, заробіток у "воєнкоматі", хабарі у судах.

Будь-який "пляж" чи будь-яке особисте збагачення замість інтересів України викликають щонайменше лють. Про це заявив президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Лють. Запам'ятайте це. Уявіть, скільки мільйонів сердець в Україні відчули таку ж лють", – сказав президент.

"Я хочу, щоб мене зараз почули всі депутати, усі посадовці. Ви повинні працювати. В Україні та заради інтересів українського народу", – заявив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОАСК ліквідували, а скандальний Вовк і решта суддів отримали понад 40 мільйонів з кишень українців

Президент подякував "тим депутатам, які справді займаються інтересами держави".

"А ті, хто думає, як більше часу провести б за кордоном та шукають собі "вигідні" відрядження, щоб можна було їх поєднати з бізнесом, із друзями чи "пляжами", – вас таких не буде", – сказав глава держави.

Кожен закон, який потрібен, щоб Україна почала переговори із Європейським Союзом щодо вступу, повинен бути ухвалений, заявив президент.

"Не буде й тих, хто через якісь там свої вигоди не хоче ухвалювати рішення, які необхідні для нашої оборони чи для європейської інтеграції. Кожен закон, який потрібен, щоб посилити позиції наших воїнів, повинен бути ухвалений. І я більше не хочу чути жодних відмовок", – сказав Зеленський.

Також президент повідомив, що попередні результати перевірки "воєнкомів" показали невтішні результати.

"Але хочу сказати всім таким "воєнкомам" і будь-яким іншим чиновникам, які чомусь думають, що суспільство нібито просто почекає, нібито можна нахабнішати десь у тилу. Ми виграємо цю війну, яку почала Росія. І ми виграємо для України таке державне життя, яке буде гідним наших героїчних захисників, кожного й кожної, хто зараз усі свої сили віддає захисту. Негідним у такому житті місця немає", – заявив Зеленський.

Вчора ЗМІ повідомили, що народний депутат із фракції "Слуга народу" Юрій Арістов цього місяця був у п'ятизірковому готелі Waldorf Astoria Maldives на Мальдівах.

Після цього нардеп написав заяву про складання депутатських повноважень.

Сьогодні суд заарештував колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова, якого підозрюють у незаконному збагаченні на понад 151 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський попередив: корупція викликає ЛЮТЬ. Запам'ятайте це». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути