субота, 10 жовтня 2015 09:00

Жебрівський буде поганою заміною Шокіну - блогер

Жебрівський буде поганою заміною Шокіну - блогер
УНІАН

В Україні є достатньо прокурорів, які можуть очолити ГПУ.

Так у коментарі Gazeta.ua колишній прокурор, блогер Сергій Іванов прокоментував чутки про можливе призначення генпрокурором Павла Жебрівського.

"На скільки пам'ятаю, це один з "любих друзів". Я взагалі не зрозумів, що він робить на посаді губернатора Донеччини. Він хоче комунікації Ахметова і чинних владних еліт? Тому мене не здивує його призначення на будь-яку посаду, включно з прем'єр-міністром", - сказав експерт.

Він вважає, що Генпрокуратуру має очолити "більш жорстка" людина.

"Виходячи з цієї логіки, нехай краще президент вносить кандидатуру Квентіна Тарантіно. Той знає, що зробити. Пам'ятаєте славетний кадр з "Безславних виродків"? Така людина нам потрібна на посаду прокурора. Більш жорстка. Звісно, це - метафора", - сказав Іванов.

На думку експерта, ГПУ міг би очолити заступник генпрокурора Давід Сакварелідзе.

"А Жебрівський - це людина, яка дуже органічно виглядає у вишиванці, дуже органічно говорить. Але, даруйте, який з нього генпрокурор? Що, у нас немає кого призначити? Нехай буде Сакварелідзе. Хто заважає? Або Касько, яка біль-менш непогано себе зарекомендувала. У нас що, немає прокурорів? Тим більше, є такі, що попрохидили АТО", - пояснив він.

За словами блогера, змінювати спочатку треба судову гілку влади.

"А взагалі, не міняючи судову гілку влади, можна призначати генпрокурором хоч жабу. Бо не буде вироків. Ми бачимо: Шокін вніс подання на Царевич. І що? Де вона? За гратами?", - резюмував Іванов.

Нагадаємо, що у ЗМІ з'явилася інформація, що керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський нібито може очолити ГПУ у листопаді цього року.

Зараз ви читаєте новину «Жебрівський буде поганою заміною Шокіну - блогер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути