понеділок, 23 липня 2012 11:49

Завдяки православ'ю Ландік змилувався над "LB.ua" і відкликав свою заяву

Завдяки православ'ю Ландік змилувався над "LB.ua" і відкликав свою заяву
Ландік вважає, що коли людина навчиться прощати і приймати прощення, то набагато менше буде бажаючих нанести образу. Фото: ukr.obozrevatel.com

Народний депутат України Володимир Ландік під час Інтернет-теле-прес-конференції прокоментував ситуацію з виданням "Лівий берег", яку продовжують активно обговорювати в ЗМІ, не дивлячись на те, що конфлікт з обох сторін вичерпаний.

"Не справа нормальної людини воювати із засобом масової інформації. Після того, як вони вибачилися, неодноразово про це говорили і дзвонили, і щиро про це шкодують, то треба бути більш лояльним. Усі знають, що православ'я проповідує - не треба бути нетерпимим до чогось, треба більше прощати. І тоді всі ми будемо жити набагато краще", - впевнений Ландік.

Народний депутат вважає, що коли людина навчиться прощати і приймати прощення, то набагато менше буде бажаючих нанести образу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура пояснила: вона просто змушена пресувати Lb.ua на вимогу Ландіка

"І суспільство стане набагато чистіше і краще. А будь-яка конфронтація, будь-які "бойові" дії - словесні, та які завгодно - ніколи не принесуть добра", - підкреслив він.

Нагадаємо, народний депутат України Володимир Ландік звернувся до прокурора Печерського району м. Києва з проханням припинити кримінальне переслідування журналістів Інтернет-видання "LB.ua", розпочате за його депутатським зверненням від листопада 2011 року, після публікації його приватного листування на сайті видання.

"..Враховуючи, що журналісти видання, в особі шеф-редактора Ксенії Василенко (творчий псевдонім Соня Кошкіна) публічно вибачилися переді мною і сказали, що шкодують з приводу своїх неправомірних дій щодо оприлюднення приватної переписки, вважаю інцидент вичерпаним. Більше не вважаю себе постраждалою стороною і прошу Вас припинити кримінальне переслідування журналістів Інтернет-видання "LB.ua" за моїм депутатським запитом і зняти моє звернення з контролю", - йдеться у листі.

Зараз ви читаєте новину «Завдяки православ'ю Ландік змилувався над "LB.ua" і відкликав свою заяву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути