середа, 01 серпня 2012 13:58

"Зараз Клички, а колись Тігіпки - це попсова сучасна українська політика" - Фаріон

"Зараз Клички, а колись Тігіпки - це попсова сучасна українська політика" - Фаріон
Фаріон: "Ми маємо заборонити собі під час виборчої кампанії мати сумніви". Фото: tsn.ua

Заступник голови фракції ВО "Свобода" у Львівській облраді Ірина Фаріон на з'їзді партії назвала політичні сили Віталія Кличка і Сергія Тігіпка - "попсовою сучасною українською політикою".

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Нам побажали перемоги. Перемога і можу - спільнокореневі слова. Хлопці, можемо? Бо ми, дівчата, мусимо, - говорить Фаріон. - Для того, щоб перемогти - важливо розрізняти головне і другорядне. Те, що я бачу на з'їзді, викликає в мене сумнів. Багато хто з нас ще не готовий це робити. Ми говоримо не про способи реалізації політичної програми, а про щось інше. Це погано, з такими настроями складно йти до боротьби".

За словами "свободівки", сьогодні вони по суті оголосили війну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати "Свободи" планують віддавати десятину зарплатні дітям

"Попсова сучасна українська політика - це зараз Клички, а колись Тігіпки. Ми маємо заказати, себто заборонити собі під час виборчої кампанії мати сумніви. Наші сумніви сьогодні - це наша поразка завтра. Песимізм - вада молодих. Сильні та зрілі просто не мають на це часу. Оптимізм - це практика, песимізм - теорія. Песимісти думатимуть чи ми переможемо і якою ціною. Оптимісти цеглину за цеглиною кластимуть у новий український дім", - виступила з промовою Ірина Фаріон.

Вона також торкнулася теми ситуативних об'єднань "із деким".

"Кожен, хто має зауваження і пропозиції - встав і втілив їх у життя! Господь судитиме не за нашими вчинками, а за нашими правдивими мотивами. Подумаймо про наші мотиви - і все буде класно", - переконана політик.

Зараз ви читаєте новину «"Зараз Клички, а колись Тігіпки - це попсова сучасна українська політика" - Фаріон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути