субота, 28 лютого 2015 16:56

"Замовних справ у нас нема і не буде" - Порошенко про смерть Чечетова

"Замовних справ у нас нема і не буде" - Порошенко про смерть Чечетова
Петро Порошенко Фото: 5.ua

Президент України Петро Порошенко не бачить паралелей між самогубством Михайла Чечетова та резонансними смертями високопосадовців Юрія Кравченка та Георгія Кирпи після Помаранчевої революції. Про це глава держави повідомив на прес-конференції у Вінниці, повідомляє "Укрінформ".

"Паралелі між самогубством Чечетова та смертями високопосадовців після Помаранчевої революції на думку не спадають, бо ніяких замовних справ в нас у немає і не буде. Більше того, викликає абсолютно закономірне обурення не тільки не пришвидшення, а затягування справ і з винуватцями розстрілу Майдану, і з відповідальними за ганебне голосування 16 січня, і з грабіжниками і вбивцями з попередньої влади, які втекли з нашої держави", - повідомив Порошенко.

Глава держави переконаний, що правоохоронні органи, прокуратура і суди наразі мають продемонструвати рішучість і політичну волю щодо притягнення цих осіб до відповідальності, позаяк це вже не просто завдання президента, а позиція суспільства.

Сам факт самогубства Михайла Чечетова президент коментувати відмовився, зазначивши наступне: "Так трапилось, таке рішення він прийняв. Тут вже справа не до політичних коментарів. І раджу це робити всім".

Зараз ви читаєте новину «"Замовних справ у нас нема і не буде" - Порошенко про смерть Чечетова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути