субота, 07 липня 2012 10:35

Спецтема: Луценко за ґратами

Захист Луценка зажадав відвід судді

Захист Луценка зажадав відвід судді
Адвокат екс-міністра МВС Юрія Луценка заявив у Печерському суді клопотання про відвід судді. Фото: vsekommentarii.com

Адвокат екс-міністра МВС Юрія Луценка Олексій Баганець заявив у Печерському суді клопотання про відвід судді Анни Медушевської. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Баганець пояснив, що суддя не є об'єктивною у розгляді справи. Він нагадав, що неодноразово захист екс-міністра ставив питання про всебічний розгляд справи, зокрема, щодо виклику свідків до суду.

"Суд відмовив у задоволенні цих клопотаннь. Тим вчергове продемонстрував свою упередженість", - зазначив захисник Луценка.

Адвокат нагадав, що будучи у складі колегії суддів під час розгляду справи проти екс-міністра, Медушевська нічим не мотивувала і не обгрунтувала законність підстав про зміну запобіжного заходу підсудному із підписки про невиїзд на утримання під вартою.

Він наголосив, що суддя неодноразово не бажала дослухатися до доводів захисту і неналежним чином виконувала свої обов'язки У свою чергу прокурори заявили, що заява Баганця не має підстав для затвердження. За словами представника обвинувачення Віктора Клименка, претензії Баганця є необгрунтованими та безпідставними. Таким чином він виступив проти задоволення клопотання.

Зараз ви читаєте новину «Захист Луценка зажадав відвід судді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути