понеділок, 06 серпня 2012 16:34

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

За "тупу брехню" про Тимошенко Бродський отримав мільйон доларів особисто від Януковича — Власенко

За "тупу брехню" про Тимошенко Бродський отримав мільйон доларів особисто від Януковича — Власенко
Сергій Власенко каже, що сайт Бродського забрехався. Фото: sannews.com.ua

Сьогодні на сайті Обозреватель з'явилась інформація про те, що 3 серпня на таємній нараді керівництво Об'єднаної опозиції в особі Олександра Турчинова, Андрія Кожем'якіна та Сергія Власенка прийняло рішення, що Юлії Тимошенко потрібно інсценувати нервовий зрив. Посилаючись на анонімні джерела, видання пише, що таким чином опозиція намагатиметься затягувати розгляд кримінальної справи екс-прем'єра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польський президент відмовився вести переговори між Януковичем і Тимошенко

Водночас, адвокат Тимошенко Сергій Власенко звинуватив видання у "тупій брехні". Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Це брехня, яку поширює сайт Обозреватель. З моїх джерел, у мене є інформація, що за це власник сайту Міша Бродський отримав мільйон доларів особисто від Януковича. Вони там пишуть про третє число, наскільки мені відомо, одного з тих людей, про яких вони пишуть, просто не було в Україні", - розповів він.

Також Власенко наголосив, що Тимошенко дійсно потребує тривалого лікування у спокійній обстановці.

"Юлію Володимирівну тиждень назад оглядали німецькі лікарі, які звертались до українських офіційних органів в тому числі і до суду, з проханням надати можливість Юлії Володимирівні провести нормальне лікування протягом двох місяців. При цьому, нібито аналогічну заяву зробила міністр охорони здоровя пані Богатирьова, яка ще за день до цього сказала, що лікування Тимошенко успішно завершено. Тому Юлія Володимирівна почуває себе відповідно до висновків німецьких лікарів", - каже адвокат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "365 днів в неволі. Вона не зломлена, а ти?" - Київ обклеїли стікерами з Тимошенко

Відповідаючи на питання про те, чи буде захист якось реагувати на подібну неправдиву інформацію, Власенко сказав: "Як можна реагувати на видання рівня Обозреватель? Вони весь час пишуть якусь брехню з посиланням на джерела, або на переджерела, або на щось інше. Це звичайнісінька пряма, вибачте, тупа брехня, яку вони розповсюдили з посиланням на джерела. Нехай напишуть на які джерела, нехай напишуть — хто? Бо подавати в суд на джерела, а потім отримувати відповідь, що це не викладення фактів, а їх домисли, чи оціночні судження, навіщо мені це робити?"

Зараз ви читаєте новину «За "тупу брехню" про Тимошенко Бродський отримав мільйон доларів особисто від Януковича — Власенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

88

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути