понеділок, 06 серпня 2012 14:56

"Влада настільки боїться об'єднаної опозиції, що не може назвати своїх кандидатів" - Томенко

"Влада настільки боїться об'єднаної опозиції, що не може назвати своїх кандидатів" - Томенко
Томенко назвав опозиційних мажоритарників Черкащини. Фото: gazeta.ua

Микола Томенко презентував список мажоритарників, які йтимуть по округах Черкаської області. По 194 окрузі йде Микола Булатецький, 195 — Володимир Гресь, 196 — Олександр Сингаївський, 197 — Леонід Даценко, 198 — Сергій Рудик, 199 — Анатолій Бондаренко, 200 — Максим Поляков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повний список кандидатів у депутати від партії "Україна - Вперед!"

"Черкаси постійно потерпали, тому що завжди 6-ка була, а тепер чинна влада розуміє, що Черкащина стає одним з важливих центрів опозиційного руху, тому й сформувала 7 округів і ми радіємо з цього, - сказав Микола Томенко під час прес-конференції у Черкасах.

Також Томенко додав, що опозиція має дві тактичні перестороги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брати Капранови очолили список Української платформи "Собор"

"Влада так боїться об'єднаної опозиції, що не може ніяк визначитися хто проти наших кандидатів буде йти на вибори. Унікальна ситуація. Я в політиці давно, аналізував всі виборчі кампанії України, не знайшов одної, де фактично за тиждень після проведення з'їзду влада боялася назвати своїх кандидатів. На сьогодні в Черкаській області не названий жодний кандидат, опосередковано знаємо про трьох: опонентом Даценка є Корж, Сергія Рудика — Савченко, опонентом Полякова є Антон Яценко. Про інших загадка. Наші інформатори говорять, що по округу Греся вже й Піскуну пропонували. Друга тактична обставина: не завжди офіційні опоненти від ПР будуть реальними опонентами від влади. У Бондаренка по окрузі найшовся кандидат, який розказує, що він тут чуть не родич Тимошенко, він дзвонить їй в тюрму і допомагає вийти. Тому нам треба в кожному окрузі пояснювати, що самовисуванці — політичні поліції, які гірші ворогів. Як можна повірити, що самовисуванці не від партії влади, якщо вони їздять по районах і їх з хлібом і сіллю зустрічають", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «"Влада настільки боїться об'єднаної опозиції, що не може назвати своїх кандидатів" - Томенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути