неділя, 05 серпня 2012 17:49

Тимошенко принесли 365 троянд на річницю ув'язнення

Тимошенко принесли 365 троянд на річницю ув'язнення
"Маємо надію, що це останній раз коли ми вручаємо квіти Юлії Тимошенко з сумного приводу" Фото: mynews-in.net

Представники Об'єднаної опозиції передали екс-прем'єру Юлії Тимошенко в річницю її ув'язнення 365 білих троянд.

Як повідомляє прес-служба "Батьківщини", у неділю до харківської лікарні "Укрзалізниці" приїхали представники Об'єднаної опозиції, серед яких Арсеній Яценюк, Анатолій Гриценко, Сергій Власенко, Ірина Луценко, Борис Тарасюк, а також керівництво харківського регіонального штабу Об'єднаної опозиції.

Яценюк тримав величезну корзину з білими трояндами. За його словами, там 365 квітів - за кількістю днів, за якими лідер опозиції незаконно перебуває в ув'язненні.

"Маємо надію, що це останній раз коли ми вручаємо квіти Юлії Тимошенко з сумного приводу. Наступного разу буде лише на визначні дати та свята", - висловив надію політик.

Представники Об'єднаної опозиції пішли до лікарні, аби вручити квіти Тимошенко, але, за словами Яценюка, вони не сподіваються на особисту зустріч, оскільки дозволу на побачення з лідером опозиції у них нема.

Пізніше прес-служба повідомила, що охорона лікарні не пустила лідерів Об'єднаної опозиції до Тимошенко, і вони вимушені залишити квіти біля конвою.

"Ми звертаємося публічно до керівництва Пенітенціарної служби і головного лікаря з прохання передати квіти Юлії Володимирівні", - сказав Яценюк.

Представники Об'єднаної опозиції випустили в повітря величезне серце з повітряних кульок.

Разом з тим, у наметовому містечку опозиції на Хрещатику відкрилася фотовиставка, присвячена річниці перебування Тимошенко за гратами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ув'язнена Тимошенко побила рекорд України – політолог

До експозиції увійшли 365 фотографій з хронології протистояння незаконному судочинству. Для виставки використані світлини з архівів Всеукраїнського Об'єднання "Батьківщина" та Київського осередку партії.

Експозиція знаходитиметься у наметовому містечку протягом місяця.

Біля входу до Печерського суду у небо опозиціонери випустили 365 голубів. Як пояснили у штабі, по птаху за кожний день, проведений Тимошенко в неволі.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко принесли 365 троянд на річницю ув'язнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути