субота, 22 листопада 2014 10:05

За події на Майдані ніколи нікого не покарають - експерт

За події на Майдані ніколи нікого не покарають - експерт
Фото: www.unian.net

Основні документи щодо подій на Майдані були знищені за участю нинішньої Генпрокуратури. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Ярослав Чорнозуб.

"Мене дивує, що Генпрокуратура 10 відсотків залишила на те, що якісь документи лишилися. Так хочуть замилити людям очі. Мовляв, хоч щось є. Вони незначні. В кулуарах говорять, що у Пшонки та команди було багато грошей, тому матеріалів немає. Ярема швидше став Пшонкою, аніж той сам собою", - зауважив він.

За словами експерта, суспільство ніколи не дізнається правду про те, що відбулося на Майдані, а винні не будуть покарані. "Заяви Генпрокуратури та нинішня ситуація зайвий раз підтверджують, що Майдан нічого не змінив. Тепер залишається чекати, коли ж настане точка кипіння у людей. Це не має бути новий Майдан. Два попередні показали, що все лишається, як є. Отримуємо розчарування, жертви. Але суспільних змін вони не приносять. Два рази ми вже зайшли в одну і ту ж ріку. Хіба треба наступати на ті самі граблі? Тим більше, ще гірші. Якою буде форма протесту - важко сказати. Це має вирішити суспільство", - наголосив Чорнозуб.

Він впевнений, що у Генпрокуратурі потрібно провести кардинальну реформу. "Питання не в Яремі, а в тому, що система та сама: возять хабарі, на місцях - казна-що. Зараз стало ще гірше. За часів Януковича існувала система вертикалі. Нині там що хочуть, те й роблять. Як від Яреми можна очікувати змін? Він хіба реформатор?", - додав політолог.

Зараз ви читаєте новину «За події на Майдані ніколи нікого не покарають - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути