понеділок, 14 жовтня 2013 20:55

З новим керівництвом у Соцпартії немає перспектив та майбутнього – Богачук

З новим керівництвом у Соцпартії немає перспектив та майбутнього – Богачук
Василь Богачук Фото: provse.te.ua

З новообраними лідерами Соціалістичної партії – нардепом-"регіоналом" Миколою Рудьковським та Петром Устенко - партія може повернутися у владу та обслуговувати людські інтереси. Таку думку кореспонденту Gazeta.ua висловив перший секретар Тернопільського обласного комітету Соцпартії Василь Богачук.

"Особистих претензій до них не маю, але обрані лідери так чи інакше залежні від влади. Партія може повернутися у владу, а сьогодні ми повинні працювати в опозиції", - розповів Богачук.

На його думку, відтепер партія відстоюватиме протилежні їм принципи.

"Я наполягав, щоб партії знову заявити про себе. Треба брати участь у довиборах народних депутатів. Але сьогоднішні керівники партії вважають, що у цьому немає потреби. Очевидно, новому керівництву потрібна не масово-політична партія, а скоріше за все кадрова партія, яка обслуговувала б людські інтереси", - зауважив соціаліст.

Він натякнув, що члени партії голосували за новообраних керівників, зважаючи на фінансову підтримку, а не ідеї.

"Основний аргумент – це партію треба фінансувати. Але ті, хто орієнтуються тільки на фінанси не мають перспектив. Сьогодні треба омолоджувати, змінювати регіональних лідерів. Варто починати з самого початку – це з вуличних акцій, під час яких повинні народитися нові лідери. Сьогодні партію треба будувати знову, як і раніше, знизу у верх. Але закладені у статуті принципи не дадуть можливості цього зробити", - додав він.

Богачук розповів, що у партії Олександр Мороз має велику підтримку, оскільки він - досвідчений керівник, який зважував кожен крок.

Нагадаємо, відучора новим головою Соціалістичної партії став нардеп-"регіонал" Микола Рудьковський. А лідером партії обрали Петра Устенко, який до цього займав цю посаду.

Нових керівників обирали на з'їзді таємним голосуванням протягом семи годин. У Соцпартії переконані, що Рудьковський в змозі повернути партію на велику політичну арену. Два роки тому Микола Рудьковський вже претендував на цю посаду, але тоді йому не вистачило 15 голосів, які дісталася засновнику Соцпартії Олександру Морозу.

Зараз ви читаєте новину «З новим керівництвом у Соцпартії немає перспектив та майбутнього – Богачук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути