понеділок, 14 жовтня 2013 13:07

У Соцпартії обрали двох керівників з метою примирити бізнесменів — Семенюк-Самсоненко

У Соцпартії обрали двох керівників з метою примирити бізнесменів — Семенюк-Самсоненко
Фото: obozrevatel.com

У Соціалістичній партії України змінили статут і обрали двох керівників, щоб залагодити конфлікт між нардепом-"регіоналом" Миколою Рудьковським та колишнім головою соціалістів Петром Устенко.

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua розповіла перший заступник Голови СПУ Валентина Семенюк-Самсоненко.

"Це потрібно було, щоб знайти спосіб примирення між бізнесменами — Рудьковським та Устенко, які будуть фінансувати партію. У них були особисті конфлікти", - розповіла Семенюк-Самсоненко.

На уточнювальне питання журналіста, які це були конфлікти, Семенюк-Самсоненко відмовилась відповідати. Уточнила, що намагається залагодити конфлікт між ними. Після чого пояснила завдання новообраного керівника Соцпартії.

"Завдання Рудьковського — провести партію в парламент. На засіданні політради прийнято рішення, що він повинен провести закон про право комунальної власності і закон про право управління об'єктами державної власності. Хоча прекрасно розуміємо, що програму управління об'єктами державної і комунальної власності він не зможе провести. Тому що незалежно від кольору, всі приходили грабувати. Повірте мені, я пережила чотири уряди", - зауважила вона.

Нагадаємо, на з'їзді Соціалістичної партії України таємним голосуванням було обрано нове керівництво. Лідером партії обрали Петра Устенко, який до цього обіймав посаду голови. Відучора новим головою партії став нардеп-"регіонал" Микола Рудьковський. Обирали нових керівників понад сім годин. У Соцпартії переконані, що Рудьковський в змозі повернути Соцпартію на велику політичну арену. Варто зазначити, що Микола Рудьковський у 2011 році вже претендував на цей пост, але тоді перемога з перевагою в 15 голосів дісталася засновнику СПУ Олександру Морозу.

 

Зараз ви читаєте новину «У Соцпартії обрали двох керівників з метою примирити бізнесменів — Семенюк-Самсоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути