середа, 05 березня 2014 11:41

Всі визначені українським законодавством процедури реєстрації дотримуються – Ігор Шаров

Всі визначені українським законодавством процедури реєстрації дотримуються – Ігор Шаров

Народний депутат України Ігор Шаров заявляє про прозорість своєї діяльності, а також діяльності своєї родини в Україні та за кордоном. Про це інформує прес-служба народного депутата.

"Ті, хто вважають себе державними, громадськими та політичними діячами, повинні усвідомлювати, що їхнє життя має бути прозорим, на яких би посадах вони не перебували", – зазначив політик.

Як стверджує Ігор Шаров, для здіснення інвестицій у будівництво нерухомості в Іспанії декілька років тому, як цього вимагає закон, було отримано офіційний дозвіл Національного банку України. На даному етапі нерухомість іще знаходиться в процесі будівництва і всі визначені українським законодавством процедури реєстрації дотримуються. "Після розвалу СРСР я вимушений був працювати у бізнесі, організував декілька підприємств, заробив кошти. Потім, коли пішов у політику, продав акції і вклав фінанси в будівництво, як в Україні, так і за її межами. Що в цьому ганебного? Ні в нашій державі, ні за її межами не заборонено працювати й заробляти, якщо ти дієш у рамках закону. Мною сплачені всі податки, кошти задекларовано, про що й вказано в моїй декларації", – заявив народний депутат.

"Розумію, що зараз у країні дуже непростий період, унаслідок чого на хвилі емоцій будь-яка інформація може призвести до напруження та протистояння в суспільстві. Тому я закликаю всіх керуватися тільки здоровим глуздом і фактами", – наголосив політик.

Він підкреслив нинішнє надзвичайно велике значення вільної преси і чесних принципових журналістів в Україні. На думку Ігоря Федоровича, саме журналісти як свідома патріотична частина українського народу сприяли революційним змінам в Україні.

Крім того, Шаров наголосив, що ні в яких незаконних рішеннях, а тим більше у злочинних, участі не брав. "Я завжди захищав, захищаю і буду захищати інтереси своєї держави та свого народу і засуджую будь-які спекуляції з цього приводу. Більш того, я як безпосередній учасник бойових дій в Афганістані знаю, що таке війна, і категорично виступаю проти насилля в будь-якому його прояві. Протягом тривалого часу я, будучи почесним членом правління Кіровоградської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану, опікуюсь долею своїх побратимів з Кіровограда – афганців з інвалідністю, зокрема, забезпечив їх персональними автомобілями, а також всіляко сприяю соціальному захисту учасників бойових дій і людей з інвалідністю", – заявив Ігор Шаров.

"Зараз у цей складний час, як ніколи, потрібна консолідація суспільства навколо розв'язання нагальних життєво необхідних питань, конструктивний діалог між усіма політичними, громадськими організаціями та безпосередня робота з людьми задля повернення до стабільного функціонування держави", – вважає народний депутат.

Нагадаємо, що Ігор Шаров є народним депутатом України сьомого скликання, громадським діячем кандидатом наук, автором багатьох наукових праць і художніх творів, у минулому успішний бізнесмен, меценат.

Зараз ви читаєте новину «Всі визначені українським законодавством процедури реєстрації дотримуються – Ігор Шаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути