пʼятниця, 17 серпня 2012 18:12

"Вони вже або впали в маразм, або самі не розуміють, що говорять" - нардеп про заяву Азарова

"Вони вже або впали в маразм, або самі не розуміють, що говорять" - нардеп про заяву Азарова
Володимир Ар'єв: Азаров вже назаявляв на півсотні відставок. Фото: obozrevatel.com

Прем'єр-міністр Микола Азаров зробив уже заяв на півсотні відставок.

Про це Gazeta.ua сказав народний депутат Володимир Ар'єв, коментуючи заяву прем'єр-міністра Азарова про те, що опозиція створила на заході негативний образ України і це вплинула на те, що до деяких українських спортсменів суддівство на Олімпіаді було необ'єктивним.

"У людей, які не вміють щось робити і замість того, щоб створювати, займаються розкраданням країни, завжди буде винна невістка", - наголосив він.

Нардеп додав: "Чесно кажучи, вони вже або впали в маразм, або не розуміють, що самі говорять, тому що ці дурниці навіть коментувати важко".

За словами Ар'єва, владі треба не шукати винних, а більше виділяти гроші на підготовку спортсменів. "До чого взагалі якесь створення іміджу, яке, до речі, не опозиція, а вони самі своїми діями створили, до Олімпійських ігор. У спорті своя мафія, яка до політики останнім часом зовсім не має відношення. І якщо не виділяти гроші нашим олімпійцям на підготовку, якщо вони будуть у дірявих костюмах виступати і не мати належного харчування під час тренувань, то про які результати можна говорити", - наголосив нардеп.

Він згоден, що на Олімпіаді було кілька випадків, коли засудили українських спортсменів, але це зовсім не залежить від політики, бо були також і приклади засудження і інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівець" про звинувачення Азарова: "Нема чого на дзеркало нарікати"

"У цьому разі Азаров може зрозуміти тільки те, що суддя має бути, у першу чергу, чесним. І саме їхні судді від Партії регіонів засуджували несправедливо лідерів опозиції, якщо вже говорити про таке. І помилка спортивного суді, свідома чи не свідома, важить лише відсутність медалі, а помилка, чи свідомо винесений несправедливий вирок українського судді ламає долю людям і нищить їхнє здоров'я", - підкреслив парламентар.

Ар'єв додав: "Якщо би прем'єр-міністр іншої країни таке заявив, то йому довелось би іти у відставку. Але Азаров уже назаявляв на півсотні відставок щонайменше. Інша справа, що безвідповідальні заяви у його виконанні стали звичайним явищем, і це не викликає нічого крім сміху з одного боку, а з іншого такого жалю за те, що країною керують безпринципні брехуни".

Зараз ви читаєте новину «"Вони вже або впали в маразм, або самі не розуміють, що говорять" - нардеп про заяву Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути