середа, 22 жовтня 2014 21:18

Влада витратила на суддів зайвих 100 мільйонів – екс-нардеп

Влада витратила на суддів зайвих 100 мільйонів – екс-нардеп
Фото: 24daily.net

Українська влада не хоче проводити судову реформу. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав колишній народний депутат Юрій Кармазін.

"У нас не тільки 22 посла не призначені через нерозторопність президентської Адміністрації, а й близько 400 суддів не прийняли присягу ще з часів Януковича, з березня 2013 року, або не звільнені. Зараз на їх фінансування держава витратила понад 100 мільйонів гривень. Цю проблему ніхто не помічає і не бачить. А це така сума, як люди позбирали на підтримку армії. Яка проблема звільнити суддю, коли йому вже 65 років, і він має бути на пенсії? Чому не привести суддів до присяги, щоб вони саме за роботу отримували гроші? Президенту немає коли цим займатися. А у Верховній Раді навіть не піднімаються ці питання", - зазначив він.

За словами політика, влада не звертає на цю проблему уваги, бо зайнята виборами. "Уряд не розуміє, що відбувається, хоча у нас парламентсько-президентська республіка. А Адміністрація президента – це група бізнесменів, які теж зайняті виборчою кампанією та соціологічними дослідженнями. Вони ведуть переговори про те, хто як "розпишеться кров'ю" за те, щоб у наступному парламенті було 300 голосів для внесення змін до Конституції. Ніхто й не думає про суспільні проблеми. Навіть ті закони, які є, не виконуються", - зауважив Кармазін.

Екс-нардеп сподівається, що не дивлячись на існуючі проблеми, в Україні пройдуть суди над колишнім президентом Віктором Януковичем, а розкрадені ним кошти повернуть державі.

 

Зараз ви читаєте новину «Влада витратила на суддів зайвих 100 мільйонів – екс-нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути