понеділок, 20 серпня 2012 16:57

В Україну вже приїхали закордонні спостерігачі на виборах

В Україну вже приїхали закордонні спостерігачі на виборах
За словами Романіва, міжнародні спостерігачі в Україні перевіряють виборчий процес, пишуть репорти щодо політичної ситуації. Фото: Євген Борісов

В Україну вже приїхали міжнародні незалежні спостерігачі на парламентських виборах.

Про це сьогодні, 20 серпня, на прес-конференції повідомив генеральний секретар Світового конгресу українців Стефан Романів.

"Є довготермінові спостерігачі, які вже приїхали в Україну, - говорить він. - Їхнє завдання полягає в перевірці процесів в Україні, вони пишуть репорти щодо ситуації. Колишній посол Канади Дерік Фрайзі, який тут уже є, видав один репорт про творення виборчих округів, як там той процес пройшов. Його висновок і інших таких, що є легально оформлені, вже враховані. Уже відомо, що Канада висилає в Україну 500 спостерігачів, Євросоюз 700, Америка висилає і ще будуть спостерігачі від Світового конгресу українців".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК зареєструвала перших 39 міжнародних спостерігачів

Чоловік пояснив, яким чином потрібно обирати партію на виборах.

"Мені здається, що потрібно дивитися, які люди є, які показали, на що вони здатні, - сказав Романів. - Кожен мусить сам собі ставити ті критерії, на які потрібно звертати увагу, що кандидати є чесні, є справедливі. Але Конгрес не може сказати, що підтримує якусь конкретну партію".

Зараз ви читаєте новину «В Україну вже приїхали закордонні спостерігачі на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути