вівторок, 17 січня 2017 13:56

В Україні очікують від французької влади реакції на заяви Ле Пен щодо визнання Криму "російським" - Яценюк

В Україні очікують від французької влади реакції на заяви Ле Пен щодо визнання Криму "російським" - Яценюк
фото: joinfo.ua

"Заяви Марін Ле Пен про визнання Криму "російським" і зняття санкцій з Росії - це абсурдний вияв міжнародного задзеркалля, куди вперше з часу Другої світової війни може повернутися Європа", - написав лідер партії "Народний фронт" на своїй сторінці у Facebook.

"Кандидат на посаду президента Французької Республіки претендує на те, щоб дбати про велич своєї країни і не усвідомлює, що робить оцінки, які порушують міжнародне право і становлять загрозу для самої Франції, бо суперечать цивілізованим принципам світоустрою", - наголосив Арсеній Яценюк.

"У підходах, які підривають єдність і стійкість Європи, добре відчувається почерк Кремля", - підкреслив лідер "Народного фронту".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ле Пен нагадала про свою вірність Путіну

Арсеній Яценюк наголосив, що слова Марін Ле Пен є викликом для всієї Європи:

"Франція виступає посередником у мирному врегулюванні на Донбасі. В Україні очікують від французької влади реакції на неприйнятні заяви пані Ле Пен, а також підтвердження політики невизнання анексії Криму й відновлення територіальної цілісності України. Адекватна реакція стосовно заяв Марін Ле Пен необхідна від української влади", - написав він.

"Немає різниці, хто виступає проти незалежності і територіальної цілісності України. На кожну таку спробу наша держава і суспільство дадуть негайну відповідь", - наголосив Арсеній Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «В Україні очікують від французької влади реакції на заяви Ле Пен щодо визнання Криму "російським" - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути