середа, 29 січня 2014 10:54

В російському сенаті не бачать мирних акцій в Україні, лише - "масові безлади"

В російському сенаті не бачать мирних акцій в Україні, лише - "масові безлади"
Фото: council.gov.ru

У російському сенаті вважають, що "масові заворушення в Україні не мають нічого спільного з мирними акціями протесту".

Рада Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації стурбована ситуацією, що склалася в Україні.

Про це сказано в заяві Ради Федерації, опублікованій в середу.

"Спровоковані опозицією масові безлади не мають нічого спільного з мирними акціями протесту. Добре організована кампанія спрямована на дискредитацію і повалення легітимної влади. Погроми і підпали в Києві та інших українських містах, штурм адміністративних будівель, агресивні дії проти сил правопорядку, що призвели до людських жертв і значної кількості постраждалих, відбуваються зі схвалення тих, хто вивів людей на вулиці", - сказано в заяві.

Російські сенатори вважають, що Україна "перебуває у стані глибокої політичної кризи, яка може мати тяжкі наслідки для українського народу, державності і територіальної цілісності України".

"Особливу заклопотаність Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації викликають спроби опозиції протиставити інтереси одних регіонів України іншим, підриваючи стабільність українського суспільства", - сказано в заяві.

Також в російському сенаті відзначають, що багато суб'єктів РФ, що мають багаторічні та різнобічні зв'язки з регіонами України, стурбовані подібним розвитком подій, який може надалі негативно позначитися на перспективах міжрегіональної та прикордонної взаємодії двох країн.

"Викликають подив і обурення заяви низки західних політиків, які безцеремонно втручаються у внутрішні справи України і навмисне провокують дестабілізацію обстановки в країні. Рада Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації закликає припинити неприкрите втручання ззовні в справи суверенної держави" , - заявляють сенатори .

Зараз ви читаєте новину «В російському сенаті не бачать мирних акцій в Україні, лише - "масові безлади"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути