середа, 18 квітня 2012 16:11

В Міністерстві оборони впевнені, що Саламатіна дискредитують, щоб ослабити Збройні сили

В Міністерстві оборони впевнені, що Саламатіна дискредитують, щоб ослабити Збройні сили
Хтось хоче дискредитувати Саламатіна? Фото: liga.net

Інформаційна атака на Міністра оборони України Дмитра Саламатіна є намаганням дискредитувати керівництво оборонного відомства та процес реформування Збройних Сил.

Про це повідомив Департамент преси та зв'язків із засобами масової інформації Міністерства оборони України в офіційній заяві.

Зокрема, зазначається, що Дмитро Саламатін як громадянин України, мав конституційне право бути обраним до Верховної Ради України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Армія не буде стріляти за наказом міністра-"табуретника" - нардеп

"Його балотування та набуття статусу народного депутата у 2006 та 2007 роках не суперечило жодній нормі чинного законодавства. Саме так юридично вмотивовано обґрунтував член ЦВК Михайло Охендовський позицію Центральної виборчої комісії щодо сумнівів окремих політиків та політологів у законності включення Дмитра Саламатіна до виборчих списків", - йдеться у заяві.

В міністерстві вважають, що "невизнання ініціаторами цієї провокації очевидних юридичних обставин свідчить про подвійну мораль, політичну недолугість та неповагу до принципів європейської демократії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми що, відстійник для людей з авторитарних режимів? - експерт про Саламатіна

У департаменті повідомили, що інформаційна атака на Саламатіна є намаганням окремих політиків дискредитувати керівництво оборонного відомства.

Нагадаємо, що народний депутат від НУ-НС Стретович раніше заявив, що нинішній міністр оборони, а тоді ще нардеп Дмитро Саламатін був включений у списки Партії регіонів та пройшов у Верховну Раду незаконно. Обгрунтував, що на той час він не був громадянином України протягом 5 років.

Зараз ви читаєте новину «В Міністерстві оборони впевнені, що Саламатіна дискредитують, щоб ослабити Збройні сили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути