вівторок, 30 вересня 2014 15:31

В Європі арештували мільйони Клюєва, Азарова, Іванющенка і Арбузова - генпрокурор

В Європі арештували мільйони Клюєва, Азарова, Іванющенка і Арбузова - генпрокурор
Віталій Ярема. Фото: argumentua.com

Генпрокуратура направила понад 20 запитів до іноземних країн в рамках повернення активів колишнього президента України Віктора Януковича та його команди. Листи направленні до Королівства Ліхтенштейн, Іспанії, Ірландії, Британії та іншим європейським країнам.

Про це повідомив генпрокурор Віталій Ярема, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

В цілому у екс-нардепа Сергія Клюєва арештовано у Швейцарії 13 мільйонів швейцарських франків та будинок, загальною площею 550 кв м.

Олексія Азарова заарештовано у банківських установах Австрії 6,7 млн євро та нерухомість вартістю 5 млн євро. У Сергія Арбузова арештовано 49,3 мільйона доларів. А у нардепа Юрія Іванющенка арештовано майна на 32 млн доларів, а на банківських рахунках 72 мільйона доларів", - повідомив він.

Сьогодні Генпрокуратура відправила делегацію з двох заступників генпрокурора до Ліона (Франція) у штаб-квартиру Інтерпола, які повинні розібратися, чому цілий ряд високопосадовців часів Віктора Януковича не були оголошені у міжнародний розшук і не арештовані їх активи. Вони повинні з'ясувати наскільки правомірні дії Інтерполу у даному випадку і дізнатися, чому люди, які вчинили кримінальні злочини — не арештовані.

Зараз ви читаєте новину «В Європі арештували мільйони Клюєва, Азарова, Іванющенка і Арбузова - генпрокурор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути