четвер, 16 лютого 2017 11:14

В Авакова допустили силовий розгін блокади Донбасу

В Авакова допустили силовий розгін блокади Донбасу
Фото: rbc.ua

Підрозділи МВС залучать до розблокування ввезення вугілля з окупованих районів Донбасу, якщо буде відповідне рішення штабу АТО.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, пише "УНН".

"Підрозділи Міністерства внутрішніх справ підпорядковуються рішенням штабу АТО. Які будуть рішення штабу АТО, вони і виконуватимуться", - сказав Геращенко.

Він наголосив, що МВС не може втручатись у цю ситуацію, бо на території Донецької та Луганської областей працює штаб АТО. При цьому політик закликав на державному рівні розібратись з питанням економічних і політичних відносин з окупованими територіями.

"Президент, прем'єр-міністр мають заявити, чим ми торгуємо, чим ми не торгуємо. Це має бути зрозуміло нашому народу. Чи ми там проводимо економічну діяльність, щоб громадяни України, які там знаходяться, все одно відчували зв'язок з нашою країною, чи ми розриваємо всі економічні зв'язки і кидаємо їх напризволяще. Це не просте питання", - зазначив Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рада готує рішення щодо блокади Донбасу

25 січня ветерани АТО оголосили торгову блокаду окупованих районів Донбасу. Заблокували залізницю на кількох напрямках. Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом перекриття залізниці.

15 лютого уряд увів надзвичайні заходи в енергетиці через нестачу вугілля.

Зараз ви читаєте новину «В Авакова допустили силовий розгін блокади Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути