неділя, 15 грудня 2013 13:20

В 94-му виборчому окрузі почалися масові фальсифікації - прес-служба Кармазіна

В 94-му виборчому окрузі (Обухівський та Васильківський райони Київської області) станом на 11:30 на виборчих дільницях спостерігаються масові фальсифікації та порушення виборчого законодавства. Про це повідомляє прес-служба кандидата в народні депутати Юрія Кармазіна.

Зокрема на дільниці №321326 (м. Обухів) масово голосують люди, які не прописані в місті та в районі. Біля дільниці №321323 в Обухові йде пряма купівля голосів за одного з кандидатів. Також в цьому місті масово спостерігаються випадки, коли депутати-регіонали місцевих рад зустрічають виборців похилого віку при вході на дільницю і "радять" їм голосувати за кандидата Руслана Бадаєва.

На дільниці №320753 (с. Красна Слобідка Обухівського району) спостерігачі від Юрія Кармазіна зупинили так звану "карусель" - технологію фальсифікації. В м. Українка на дільниці №320770 голова комісії відмовилася допускати спостергіачів від Юрія Кармазіна, мотивуючи це тим, що вони не прописані в Київській області.

В селі Мархалівка Васильківського району (дільниця №320318) представники кандидата Руслана Бадаєва встановили відеокамеру біля скриньок з бюлетенями і вимагають від виборців демонструвати заповнені бюлетені. Така ж ситуація спостерігається в с. Іванковичі (дільниця №320302).

Особливо нахабно фальсифікатори діють на спецдільниці в смт. Глеваха (Київська міська психоневрологічна лікарня). У виборчі списки внесли 165 працівників цього медзакладу, які не мають місцевої прописки. Також у 2/3 пацієнтів лікарні, які внесені в списки, відсутня місцева прописка.

У м. Василькові на дільниці №321273 (вул. Володимирська,92) раптово зникло світло. Це створює додаткові сприятливі умови для фальсифікацій.

Таким чином, ці факти свідчать, що влада взяла курс на фальшування виборів в 94-му виборчому окрузі. По усім цим випадкам складені акти про порушення виборчого законодавства. Прес-служба Юрія Кармазіна просить правоохоронців адекватно відреагувати на такі незаконні дії, а представників ЗМІ інформувати про це громадскість.

Зараз ви читаєте новину «В 94-му виборчому окрузі почалися масові фальсифікації - прес-служба Кармазіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути