четвер, 28 лютого 2013 17:52

"Усі кроки Азарова стримані, виважені, і діють на користь української економіки" - Лук'янов

"Усі кроки Азарова стримані, виважені, і діють на користь української економіки" - Лук'янов
За словами "регіонала", Янукович критикує Азарова, бо той заздалегідь готується до світової вуглеводневої кризи. Фото: glavcom.ua

Опозиціонери не розуміють, що в Україні зростає безробіття, а президент усе більше критикує прем'єр-міністра Миколу Азарова, бо той заздалегідь готується до світової вуглеводневої кризи.

Так прокоментував Gazeta.ua збір підписів за відставку уряду нардеп-"регіонал" Владислав Лук'янов.

"Чим би дитя не тішилося, аби не плакало. Очевидно, що реальних голосів за відставку уряду немає. У цьому випадку не виглядає як підкреслення своєї власної нездатності якось впливати на цю ситуацію. Я б на місці опозиції займався, можливо, не такими гучними закликами, а більш корисними і для суспільства, і для опозиції. Тому що зараз вони так гучно роздають усякі заклики. Після того, як вони не здійсняться, що далі?", - каже "регіонал".

Лук'янов запевняє, що на місці опозиції "дивився би на ситуацію трохи ширше".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк і Турчинов першими розписалися за відставку Азарова

"Краще б вони пропонували Україні більше рішень, які б могли хоч трохи конкурувати з вирішенням реальних проблем, які зараз вирішує уряд. Робили б якісь стратегічні розробки, шукали б шлях швидкого економічного розвитку. Поки Партія регіонів при владі, бачимо, що результати урядування стосовно зростання внутрішнього валового продукту, зростання соціальних стандартів, удвічі-втричі більші, ніж були за часів влади опозиції. Тому опозиціонери не мають морального права робити якісь закиди Азарову", - вважає він.

Лук'янов підкреслив, що Микола Азаров - досвідчений очільник уряду, а всі його кроки "і стримані, і виважені, і діють на користь української економіки".

"Не дивлячись на те, що лунає критика президента України треба враховувати, що уряд діє у межах своїх можливостей. Треба враховувати, що світова економіка, у тому числі й українська, зараз стоять на межі кризи. Світові ресурси на межі вичерпання. Замінити нафтове паливо, газ у короткому проміжку часу нема чим. Альтернативна енергетика - нереальна. Це - головна проблема тих проблем, за якими спостерігаємо протягом 2-3 років. Ніхто точно не може сказати, коли ми зіштовхнемося із кризою вуглеводнів і серйозно зменшаться надходження на світовий ринок. Є прогнози - 5-7 та 10-12 років. Зрозуміло, що до цієї кризи треба готуватися не в останній момент, як в Україні вже є традиційно", - переконаний нардеп.

Він додає: "Але, на жаль, опозиція цього не бачить і шукає дрібні помилки, приводи, а не змістовні причини. Краще б вона дбала про державу, шукала компромісу з більшістю та ефективно працювала".

Зараз ви читаєте новину «"Усі кроки Азарова стримані, виважені, і діють на користь української економіки" - Лук'янов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути