середа, 21 квітня 2010 20:18

Ющенко і Тимошенко можуть об"єднатися проти Януковича

Ющенко і Тимошенко можуть об"єднатися проти Януковича
Підписання угоди щодо збільшення терміну перебування ЧФ Росії в Україні в обмін на дешевий газ може об"єднати опозиційні сили.

Про це сказав політолог Вадим Карасьов у програмі "Про головне" на УТ-1.

"Рішення двох президентів України і Росії, якщо не подарунок, то додаткова опція для активізації опозиційної діяльності та консолідації опозиційних сил , - вважає Карасьов.

" Вже пролунали заяви і Тимошенко, і Яценюка і низки інших лідерів, наприклад , Балоги, про недопустимість рішення, яке прийняв сьогодні президент України Янукович, - нагадав політолог. " До цього долучиться і Віктор Ющенко", - додав він.

Карасьов також вважає, що через цю угоду в країні може статися розкол - між владою і виборцями, які її підтримують і тією частиною суспільства, яка вбачає у цьому рішенні зраду національних інтересів України.

"Одні казатимуть, що це верх державної мудрості, інші – що це національна зрада", - сказав Карасьов. - І крім кризи бюджету, яка є і може бути подолана, за рахунок зниженої ціни на газ, ми можемо отримати суспільну кризу, кризу свідомості і політичну кризу". Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Тимошенко можуть об"єднатися проти Януковича ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути