середа, 21 квітня 2010 19:19

"Наша Україна" хоче імпічменту через омиту кров"ю угоду

"Наша Україна" хоче імпічменту через омиту кров"ю угоду

Президент Віктор Янукович має бути зміщений з посади в порядку імпічменту.

Про це йдеться у заяві партії "Наша Україна", повідомляє її прес-служба.

"З реальних дій нинішньої влади видно чіткій курс на русифікацію і здачу національних інтересів", - йдеться у заяві.

"Русифікується український інформаційний простір, піддаються перегляду досягнення щодо відновлення історичної пам"яті, нищівним ударом по національних інтересах країни стала згода влади на продовження перебування ЧФ РФ в Україні на 25 років", - наголосили у Нашій Україні.

"Крім того, команда Януковича, очевидно, готується здати росіянам й останні стратегічні ресурси України: авіапром, атомну енергетику та підземні сховища газу", - йдеться у заяві.

У партії підкреслили, що "співвласність з росіянами у цих сферах може означати лише одне - Москва контролюватиме ці стратегічні сфери й вони працюватимуть в її інтересах".

"На жаль, Янукович у Харкові у взаєминах з Москвою перейшов з рівня "стратегічного партнерства" одразу на рівень "стратегічного холопства", - наголошується в заяві.

"Чорний, зрадницький характер харківських домовленостей був навіть омитий людською кров"ю, через яку переступив кортеж Януковича, прямуючи до Харкова. У цій ситуації логічним виглядає і не допуск українських журналістів на підсумкову прес-конференцію Януковича та Медвєдєва у Харкові", - зазначили у Нашій Україні.

"Президент, який порушив норми української Конституції (стаття 17) щодо заборони розміщення на території України іноземних військових баз, має бути зміщений у порядку імпічменту", - наголосили у партії.

"Політичний вихід із нинішньої ситуації може бути один - дострокові парламентські вибори. Краще вирішити дану ситуацію політичними методами і не доводити до масових акцій громадянської непокори", - йдеться у заяві.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" хоче імпічменту через омиту кров"ю угоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути