субота, 10 грудня 2011 15:30

Ющенко чи Тимошенко навіть не думали про реформи — позафракційний нардеп

Ющенко чи Тимошенко навіть не думали про реформи — позафракційний нардеп
Главред

Чинна влада в Україні на 80 відсотків ефективна.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" заявив позафракційний народний депутат, лідер партії "Україна майбутнього" Святослав Олійник.

"Ця влада на 80 відсотків ефективна в будівництві доріг, мостів. Влада Януковича зробила більше, ніж попередня — з точки зору матеріального розвитку. Ті просто розкрадали. Ця теж краде. Але, приміром, у Дніпропетровську за останній рік зробили більше, ніж за попередні 11. Вони підуть, а інфраструктура залишиться", - зазначив він.

Ющенко чи Тимошенко навіть не думали про реформи, вважає народнй депутат.

"Хоча для мене теперішня влада неприйнятна, бо вона кримінальна. Намагається встановити кримінальний ієрархічний порядок кругом — у системі економічних, соціальних відносин. Вони — представники російської ментальності. Але у спробі провести реформи набагато прогресивніші, ніж Кучма, Ющенко чи Тимошенко. Ті навіть не думали про це", - сказав Олійник.

На його думку, люди виходять на вулицю не через реформи влади, а тому, що виконавча система працює кримінальним чином.

"Подивіться, скільки міліції на вулиці — це ж сором. Ця міліція не бореться зі злочинністю. Вона працює проти людей, які вийшли на мирні демонстрації. Це свідчить про те, що є барикади, влада і суспільство перебувають по різні їх сторони", - зауважив Олійник.

Повністю інтерв'ю під назвою "Янукович є виразником кримінально-ментовської культури" читайте у п'ятничному номері "Газети по-українськи" від 9 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко чи Тимошенко навіть не думали про реформи — позафракційний нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути