четвер, 24 квітня 2014 08:55

Українського військового поранили в обличчя під час перестрілки в Артемівську

Українського військового поранили в обличчя під час перестрілки в Артемівську
Фото: http://www.06274.com.ua

Сьогодні о 5:20 в центральну районну лікарню Артемівська доставили українського військовослужбовця контрактної служби з пораненням в обличчя. Він постраждав під час нападу бойовиків на склади із зброєю.

Головний лікар ЦРЛ Валентин Блєднов повідомив, що потерпілому надали допомогу. Стан 27-річного військовослужбовця медики оцінюють як середньої тяжкості.

З ранку в місті було зупинено рух транспорту на деяких маршрутах. Крім того, за словами очевидців, в небі постійно кружляють кілька вертольотів. У зв'язку з неспокійною ситуацією в місті і в цілях безпеки дітей, міський відділ освіти рекомендує батькам сьогодні залишити школярів та дошкільнят вдома.

Нагадаємо, сьогодні вночі кілька десятків людей, озброєних автоматичною зброєю і гранатометами, напали вночі на склади зі зброєю в Артемівську (Донецька область). Українські військовослужбовці відбили напад .

Зараз ви читаєте новину «Українського військового поранили в обличчя під час перестрілки в Артемівську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути