субота, 30 серпня 2014 03:52

Україна очікує посилення санкцій проти Росії після візиту Порошенка в Брюссель - Чалий

Україна очікує посилення санкцій проти Росії після візиту Порошенка в Брюссель - Чалий
Фото: lenta-ua.net

Після завтрашнього робочого візиту президента Петра Порошенко до Брюсселю Україна сподівається на посилення санкцій проти РФ з боку ЄС. Про це в ефірі "Шустер LIVE" сказав заступник голови Адміністрації України Валерій Чалий.

"Ми намагаємося досягти більш рішучих дій від ЄС – зокрема, введення більшого пакету санкцій проти Росії. Складно йдуть рішення, їхня динаміка нас не задовольняє. Але сподіваємося, що завтра ми вийдемо на рішення. Завтра буде рішення, яке буде вироблятись "з коліс". Сподіваємося, що завтра буде таке рішення", - сказав Чалий.

Він нагадав, що завтра Петро Порошенко буде мати 11 зустрічей з різними керівниками ЄС.

"Це дасть можливість за один день – з ранку до ночі – донести нашу позицію, і отримати підтримку від ЄС", - додав Чалий.

"Ми розраховуємо не лише на рішення в сфері військової допомоги, але й на економічну підтримку. Зокрема, ми сподіваємося на допомогу МВФ, якої вдалося досягти завдяки кропіткій роботі президента та прем'єр-міністра", - зазначив Чалий.

Як повідомлялося, Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк звернувся до світових партнерів України з пропозицією щодо заморозки активів та фінансів Російської Федерації до моменту виведення військ РФ з території України.

Зараз ви читаєте новину «Україна очікує посилення санкцій проти Росії після візиту Порошенка в Брюссель - Чалий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути