середа, 10 лютого 2010 11:37

У Тимошенко в Криму вкрали 200 тисяч голосів - БЮТ

У Тимошенко в Криму вкрали 200 тисяч голосів - БЮТ

Народний депутат, керівник виборчого штабу Юлії Тимошенко в Криму Андрій Сенченко заявляє, що на півострові було сфальсифіковано підтримку кандидата в президенти Віктора Януковича в кількості 200 тисяч голосів.

"Все, що відбулося в Криму в цю неділю, інакше як захопленням влади назвати не можна. У нас є факти, які підтверджують, що близько 200 тис. голосів, нарахованих за пана Януковича, такими не є", - підкреслив Сенченко.

За його словами, регіональний штаб Тимошенко готовий надати факти і документи, що підтверджують фальсифікації.

Зокрема, Сенченко відзначив високий відсоток голосування в Автономній Республіці Крим на дому на підставі заяв, написаних одним почерком, а також зарахування всіх зіпсованих бюлетенів на користь лідера Партії регіонів.

За даними ЦВК, оголошення результатів опрацювання 100% електронних протоколів затримує кримська дільниця N45 територіального виборчого округу N1.

Сьогодні член Центрвиборчкому Михайло Охендовський повідомив, що Окружний адміністративний суд Криму вже ухвалив рішення, яким визнав протиправними дії членів окружної виборчої комісії округу N1 від кандидата в президенти Юлії Тимошенко і зобов"язав комісію здійснити повторний підрахунок голосів виборців.

Голоси перераховані.

ЛІГА

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко в Криму вкрали 200 тисяч голосів - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути