середа, 10 лютого 2010 08:44

Тимошенко була психологічно не готова до поразки - експерт

Тимошенко була психологічно не готова до поразки - експерт

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко незвично довго не виходить на загал і не коментує результати виборів.

Оглядачі припускають: вона не була психологічно готова до поразки.

Експерт Українського незалежного центру політичних досліджень Світлана Конончук впевнена, що оскаржити результати другого туру голосування та визнати вибори недійсними у Юлії Тимошенко не вийде, бо виборчий закон дозволяє це зробити лише на окремих дільницях, а не в округах.

Натомість Конончук впевнена, що ажіотаж з оскарженням результатів Тимошенко потрібен, аби не показати політичну слабкість та якомога довше зберегти посаду прем"єр-міністра.

"Якщо вона складе зброю і скаже, що все гаразд, то від неї багато хто відвернеться. Чим довше команда Тимошенко буде затягувати процедуру остаточного оголошення результатів виборів, тим більше вони виграють часу, аби впливати в парламенті і консолідувати тих, хто хитається, довкола себе", каже Світлана Конончук.

На її думку, таким чином Юлія Тимошенко може зберегти нинішню коаліцію в парламенті, аби та забезпечувала її спокій на прем"єрській посаді.

Експерт переконана, що кількаденне мовчання лідера БЮТ після виборів свідчить також про не, що вона не була психологічного готова до поразки і не передбачила для дій план "Б".

Але після паузи Тимошенко знову з"явиться на екранах, аби електорат не втрачав до неї уваги.

"Цей час використовується для розробки нової стратегії збереження Тимошенко і уряду Тимошенко", - сказала експерт Українського незалежного центру політичних досліджень.

Німецька хвиля
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко була психологічно не готова до поразки - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

67

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути