вівторок, 03 січня 2012 13:23

У Тимошенко пропонують ввести новий знак: "Обережно, тут їздить Янукович і Ко"

У Тимошенко пропонують ввести новий знак: "Обережно, тут їздить Янукович і Ко"

Партія "Батьківщина" висловлює обурення у зв'язку зі скоєними в Україні всього лише за два дні нового року кілька дорожньо-транспортними пригод, які трапилися з вини державних чиновників, близьких до президента Віктора Януковича.

"Не менше обурення викликає також те, що правоохоронні органи намагаються приховати винуватців гучних аварій за участі кортежу, що мчав до резиденції Януковича в Гуті, а також іншої аварії, в якій загинула людина, – за участі автомобіля керівника Тернопільської ОДА", - наголошується у прес-службі партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У кортежі, який атакував журналіста, їхав не Азаров, а Литвин

"Останні жахливі ДТП з вини високопоставлених чиновників свідчать: країна Януковича стає все більш небезпечною для життя. Приналежність до синьо-білої касти звільняє від будь-якої відповідальності, а це означає, що можна все. В Україні зараз мало не щодня грабують банки, розстрілюючи людей, садять у в'язниці за інакодумство, знищують опозицію, душать бізнес і свободу слова. Країна безкарних злочинців при посадах на дорогих авто, здатних не зупиняючись переїхати будь-яку людину і знищити будь-яке життя", - підкреслили у "БатьківщинІ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Машина регіонала збила 15-річного харків'янина

У партії також висунули пропозицію, що сьогодні було б доречно в Україні, особливо напередодні ЄВРО-2012, запровадити новий знак: "Обережно, тут їздить Янукович і Ко".

Партія "Батьківщина" вимагає від правоохоронних органів провести об'єктивне розслідування цих злочинів, "відкрито назвати винуватців, які мусять понести відповідальність згідно із законом. А також прозвітувати з цього питання у Верховній Раді на наступному сесійному тижні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син бютівця на "Lexus" протаранив міліцейську машину

Як повідомлялося раніше, у неділю, 1 січня, в селі Майдан Тисменицького району Франківщини сталася аварія за участі кортежу з шести джипів. В результаті аварії дві машини постраждали, в кюветі опинився мікроавтобус. У ЗМІ припустили, що кортеж направлявся до Віктора Януковича, оскільки президент на час новорічних свят прибув на Прикарпаття, у резиденцію Гута. Резиденція знаходиться в 22 кілометрах від місця аварії.

У той же час, незадовго до святкування нового року на Хмельниччині трапилось ДТП за участю автомобіля губернатора Тернопільської області Валентина Хоптяна. У результаті ДТП 27-річний водій таксі і його 54-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані. Ще один пасажир таксі від отриманих травм помер на місці події. Водій автомобіля "Toyota" після скоєння ДТП з місця пригоди зник.

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко пропонують ввести новий знак: "Обережно, тут їздить Янукович і Ко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути