середа, 05 червня 2013 09:25

У справі побиття журналістів 18 травня міліція встановила особи ще двох людей

У справі побиття журналістів 18 травня міліція встановила особи ще двох людей
Ліпавський каже, що кулак Тітушка приземлився на його голову у момент, коли він накрив собою Олю Сніцарчук. Фото: Дмитра Ліпавського

У справі про напад на журналістів 18 травня встановлені особи ще двох людей, що брали участь у бійці.

Про це пише Комерсант-Україна з посиланням на журналістку Ольгу Сніцарчук.

Сама журналістка разом з фотографом Владом Соделем напередодні майже цілий день спілкувалися зі співробітниками правоохоронних органів.

"Міліція встановила особи ще двох людей, що брали участь у нападі на нас - ми брали участь у їхньому перехресному допиті", - сказала вона.

"Прокуратура зараз займається питанням службової бездіяльності співробітників міліції, які 18 травня спокійно спостерігали, як на нас нападають (раніше міліція встановила особистостей 11, що нападали.)", - додала Сніцарчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У справі побиття київських журналістів більшість міліціонерів відбулась доганами

У свою чергу Содель на своїй сторінці у Фейсбуці поширив фото Дмитра Ліпавського, яке було додано до справи і свідчило про те, що Тітушко його бив.

"Пояснення до фото, яке долучено до справи в якості доказу: кулак Тітушка приземлився на мою голову, в момент коли я накрив собою Олю. Шкода тільки, що до цього моменту він вже встиг кілька разів вдарити її. Смугаста майка і рука з обручкою під ліктем гопа на передньому плані – Оліни", - додав він.

Нагадаємо, група спортивних молодих людей з Європейської площі, улаштували бійку з націоналістами на вулиці Велика Житомирська 18 травня під час мітингів. При цьому міліція не втручалася. Бійку почали знімати кореспондент  "П'ятого каналу" Ольга Сніцарчук і фотокореспондент "Ъ" Владислав Содель. Це не сподобалось молодикам, і вони побили журналістів до крові. У понеділок МВС почало службове розслідування з приводу бездіяльності своїх співробітників під час побиття журналістів 18 травня.

Зараз ви читаєте новину «У справі побиття журналістів 18 травня міліція встановила особи ще двох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути