субота, 24 березня 2012 13:51

У Русі розповіли, як Янукович з регіоналами будує власну фінансову піраміду

У Русі розповіли, як Янукович з регіоналами будує власну фінансову піраміду

Найголовнішу фінансову піраміду в Україні очолюють президент Віктор Янукович і Партія регіонів.

Як повідомили Gazeta.ua у прес-службі Народного Руху України, про це заявив народний депутат від фракції НУ-НС В'ячеслав Коваль, коментуючи "провалення" у ВР законопроекту про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження електронних грошей та запобігання створенню фінансових пірамід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МММ розвалиться до кінця року

"Якщо згадати все, що вони наобіцяли нам перед виборами президента чи на парламентських виборах 2007 року  - не виконано нічого, при тому, що вони мають прибутки, збагачуються, будують в Україні олігархію, власне, вже закінчують розбудову цієї, дивної для іншої частини Європи системи", - сказав Коваль.

За словами політика, представник опозиції виніс цей законопроект з метою урегулювання питання діяльності в Україні фінансових пірамід.

"Навіть західні інституції говорять про те, що треба започаткувати контроль за діяльністю фінансових установ, за тими, хто проводить електронні розрахунки. Але парламентська "більшість" зацікавлена в тому, щоб залишити можливість обманювати людей", - додав рухівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сканадального "пастора" звинувачують у доведенні до самогубства 5 людей

Слід зауважити, що згідно інформації сайту Верховної Ради проігнорували голосування за  проект закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження електронних грошей та запобігання створенню фінансових пірамід" 268 депутатів.

Зараз ви читаєте новину «У Русі розповіли, як Янукович з регіоналами будує власну фінансову піраміду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути