середа, 05 серпня 2015 11:13

У Порошенка готують Льовочкіна на прем'єра - політолог

У Порошенка готують Льовочкіна на прем'єра - політолог
Фото: rusvesna.su

Екс-президент Віктор Янукович помститься Миколі Азарову та Володимиру Олійнику за їхні заяви з приводу його посадки. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко.

"Янукович - досить жорстока людина. Тим більше, йому нічого втрачати. Швидше за все, в Рублівському лісі ще буде важке поранення когось з лідерів Комітету порятунку України. А спишуть усі на "Правий сектор". Вони ж примітивні", - наголосив він.

За словами експерта, створення такого комітету - потужний удар не по Януковичу, а по публічній кар'єрі Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна. "Останній, як глава Адміністрації Януковича, повинен був потрапити в список ворогів народу, як усі інші. Але цього не сталося. Ми побачили вибіркову дію: ці погані, а цей виявився хорошим. Задуми Азарова ударять по планах Льовочкіна на прем'єрство. Він з дитинства туди мітить. На дострокових парламентських виборах "Опозиційний блок" разом з попутниками та Порошенком набирають необхідну більшість, що називають "велика ширка". Мета - узяти чесного і розумного Льовочкіна на прем'єра", - зазначив Небоженко.

"Владу не хвилює, як відреагує на це суспільство. До літа настав перелом - новий режим вирішив не зважати на громадську думку. Майдану вони вже не бояться. Думають, що у них є військова сила. Поки президент соромиться це озвучити. Але якщо подивитися на їх дії та рішення щодо змін до Конституції, ситуації в Генпрокуратурі, в Мукачеві, все стає зрозуміло", - додав політолог.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка готують Льовочкіна на прем'єра - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути