вівторок, 30 грудня 2014 21:36

У "Народному фронті" заявляють, що Мартиненко - "жертва російської провокації"

 Заяви про причетність депутата Миколи Мартиненка до корупції у стосунках з чеською компанією Skoda JS є російською провокацією.

Про це заявили в партії Мартиненка "Народному фронті", пише Українська правда

У НФ вважають, що "дискредитацію" Мартиненка розпочала Росія, щоб зірвати домовленості про добудову двох блоків Хмельницької АЕС.

У партії нагадали, що раніше ці блоки мала добудувати Росія, але через затягування Україна вирішила домовитись із чеською Skoda JS, яка "непідконтрольна росіянам".

"Після того, як було завершено процедуру пошуку потенційного партнера (виробника обладнання для реакторних установок) і були досягнуті попередні домовленості, підписаний меморандум з цього питання, з боку РФ почалася кампанія з дискредитації з метою зірвати ці домовленості", - запевняють у партії Мартиненка.

"Очевидно, не випадково, що ця інформація з`явилася у чеському виданні, яке займає виразну проросійську позицію", - додали в НФ.

Як відомо, чеське видання Novinky.cz написало, що депутату від "Народного Фронту" Миколі Мартиненку загрожує штраф у 1 мільйон франків і 5 років в'язниці за отриманий хабар від Skoda JS.

Зараз ви читаєте новину «У "Народному фронті" заявляють, що Мартиненко - "жертва російської провокації"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути