пʼятниця, 23 квітня 2010 12:29

У Львові проголосували за імпічмент Януковича

У Львові проголосували за імпічмент Януковича

Депутати Львівської міської ради прийняли звернення до Верховної Ради, Конституційного Суду, Генеральної прокуратури та СБУ щодо неприпустимості перебування Чорноморського флоту Росії в Криму після 2017 року.

Про це передає Львівський портал.

Крім того депутати закликають дати правову оцінку діям Президента Віктора Януковича щодо вчинення ним державної зради та ініціювати процедуру імпічменту.

"Укладення угоди від 21 квітня 2010 року є прямим порушенням Конституції України. Такий крок свідчить про те, що нова влада позбавляє Україну незалежності, суверенності та самостійності, і стає на службу Кремля" - йдеться у зверненні.

За це звернення проголосували 79 депутатів з 82 присутніх у залі.

Крім того, стало відомо, що депутати ЛМР планують їхати до Києва у зв"язку із ситуацією в Україні щодо угоди про продовження перебування ЧФ Росії в Криму.

Зокрема, заклики їхати на Київ лунають практично від усіх фракцій у міськраді. Вони планують їхати з колегами з обласної ради, яка також зібралася на позачергове питання з цього приводу. Раніше про рішення провести виїзну сесії під стінами парламенту в Києві заявила Львівська облрада.

Нагадаємо, вчора Тернопільська облрада висловилася за початок процедури імпічменту Президента.

Зараз ви читаєте новину «У Львові проголосували за імпічмент Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути