субота, 20 грудня 2014 04:16

У ГПУ звітували про виконання плану люстрації

У ГПУ звітували про виконання плану люстрації
Валерій Карпунцов. Фото: espreso.tv

На сьогоднішній день у державних органах України люстровано вже 200 посадовців. Ще 300 чиновників буде звільнено протягом найближчих двох місяців.

Про це в ефірі програми "Шустер LIVE" повідомив старший помічник генерального прокурора України з особливих доручень Валерій Карпунцов.

Карпунцов зазначив, що Генеральна прокуратура України виконує закон про очищення влади згідно із затвердженим Кабінетом міністрів графіком.

"Прокуратура виконує закон відповідно до графіка, затвердженого урядом. 200 чоловік звільнено. 300 чоловік буде звільнено через два місяці", - уточнив старший помічник генпрокурора.

За його словами, на люстраційній черзі ще близько тисячі посадовців.

Нагадаємо, генеральний прокурор України Віталій Ярема заявив, що перший етап люстрації в прокуратурі вже завершено. За його словами, в органах прокуратури найближчим часом буде звільнено ще 138 працівників. Всього, за даними генпрокурора, під час очищення влади буде звільнено близько трьохсот працівників прокуратури.

Зараз ви читаєте новину «У ГПУ звітували про виконання плану люстрації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути