субота, 23 липня 2016 03:32

"У Білорусі приховують деталі вбивства Шеремета" - журналіст

"У Білорусі приховують деталі вбивства Шеремета" - журналіст
www.pravda.com.ua

Сьогодні ввечері, 22 липня, у Мінську у Церкві Всіх святих відбулася тиха церемонія прощання із журналістом Павлом Шереметом.

Про це в ефірі "5 каналу" повідомив журналіст Сакен Аймурзаєв.

"Сьогодні ввечері пройшла тиха церемонія тільки для близьких, для сім'ї і для друзів у Церкві Всіх святих. Одне можу точно сказати, в Білорусі ця трагедія якщо не замовчується, то вже точно не розповідається в повній мірі, в повному інформаційному поданні. Ця тема присутня, і офіційно повідомлено про це, але якогось докладного обговорення в ЗМІ не відбувається. У зв'язку з цим, я б хотів до колег наших в Україні звернутися, може і в Росії нас чують, розповідайте, будь ласка, якомога більше, і про саме вбивство Паші, і про те, як його будуть розслідувати, бо це єдиний спосіб для жителів Білорусі дізнатися про те, що відбувається", - заявив журналіст.

"В аеропорту в Мінську було видно, що люди розуміють, хто прилетів і що сталося. Мене здивувало те, що ніхто з перехожих не підійшов до мами, не підійшов до Олени. У Києві, звичайно ж, ось ця емоційна підтримка є, вона мене сьогодні вразила", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За вбивством Павла Шеремета стоїть російський агресор" - Ємець

Нагадаємо, журналіст Павло Шеремет загинув вранці 20 липня в результаті вибуху авто, яке належить керівнику "Української правди" Олені Притулі. Вибуховий пристрій, яким підірвали автомобіль, був закладений близько до місця водія.

Зараз ви читаєте новину «"У Білорусі приховують деталі вбивства Шеремета" - журналіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути