пʼятниця, 26 серпня 2016 12:52

У Авакова назвали перший крок нового керівника поліції Миколаївщини

У Авакова назвали перший крок нового керівника поліції Миколаївщини
Юрій Мороз Фото: lb.ua

Новопризначений виконувач обов'язків управління поліції Миколаївської області полковник поліції Юрій Мороз сьогодні сформує команду заступників.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко.

"Він досвідчений поліцейський, який свого часу працював у протидії організованій злочинності, в протидії торгівлі людьми. У лютому-березні 2014 року був керівником київської міської міліції. Важливим фактом його біографії є те, що за часів Януковича він за власним бажанням звільнився з тодішнього МВС і повернувся тільки після революції. Очікуємо, що він посилить зараз поліцію Миколаївщини, і додасть здорового глузду її роботі. Проведе серйозну роботу щодо особового складу на предмет того, як потрібно працювати в тій чи іншій ситуації. Сформує команду заступників вже сьогодні. А пізніше буде працювати з інших кадрових рішень", - повідомив Варченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Деканоідзе пообіцяла розібратися з миколаївськими поліцейськими

Нагадаємо, на Миколаївщині поліцейські, які приїхали на виклик, забили на смерть 31-річного Олександра Цукермана. Натовп хотів вчинити самосуд над правоохоронцями. Згодом оприлюднили імена поліцейських, які убили чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «У Авакова назвали перший крок нового керівника поліції Миколаївщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути