четвер, 25 серпня 2016 00:48

Натовп хотів вчинити самосуд над поліцейськими, які забили до смерті селянина
11

У селищі Криве Озеро Миколаївської області тривають заворушення, пов'язані зі смертю місцевого жителя Олександра Цукермана при спробі його затримання співробітниками поліції.

За даними місцевого видання "Новости-N", біля Кривоозерської районної прокуратури розігрався справжній бій.

Біля прокуратури зібралися кілька сотень мешканців Кривого Озера, повних рішучості вчинити самосуд над підозрюваними у вбивстві.

"Коли затриманих копів почали виводити з прокуратури, люди накинулися на них, незважаючи на поліцейський кордон. Кожен намагався штовхнути, вдарити затриманого або хоча б плюнути в них. Зрештою всі 6 затриманих отримали тілесні ушкодження", - повідомляє видання.

Після того, як усіх посадили в автозак, натовп почав розхитувати автомобіль.

В процесі зіткнень кілька співробітників поліції, які намагалися забезпечувати порядок, також отримали тілесні ушкодження.

Після цього жителі райцентру почали збиратися біля райвідділу поліції, вимагаючи, щоб до них вийшов начальник відділу. Біля воріт райвідділу переговори з присутніми намагався вести заступник начальника Головного управління поліції в Миколаївській області Артур Гаспаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зловмисники побили волонтера та капелана добровольчого батальйону

Нагадаємо, в ніч на 24 серпня в Кривому Озері за суперечливих обставин помер 31-річний місцевий житель Олександр Цукерман. Місцеві жителі вважають, що співробітники поліції забили Цукермана до смерті на очах у дружини, матері і двох дітей.

За словами сусідів, родина була цілком благополучною, жила в достатку. Сам Цукерман також характеризувався позитивно. Відомо, що нічний інцидент стався після сварки Цукермана з дружиною, яка вирішила викликати поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побили актрису, яка грає матір Вєрки Сердючки

Спочатку на виїзд вирушило троє поліцейських, проте чоловік пручався, і для його затримання відправили ще трьох правоохоронців. У результаті застосованих "заходів фізичного впливу" Цукерман помер.

Поліція відкрила кримінальне провадження, попередньо, за ознаками ч. 3 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу). Причетні до інциденту поліцейські були відсторонені від служби.

Зараз ви читаєте новину «Натовп хотів вчинити самосуд над поліцейськими, які забили до смерті селянина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути