Ексклюзиви
четвер, 15 листопада 2012 19:10

"У 2015 люди проголосують за Тимошенко, бо знають - якщо вона вийде, то посадить багатьох"

"У 2015 люди проголосують за  Тимошенко, бо знають - якщо вона вийде, то посадить багатьох"
"Тимошенко єдина, хто зможе реалізувати гасло "Бандитам - тюрми". Фото: ua.korrespondent.net

Якщо Юлію Тимошенко звільнять до 2015 року, то вона стане президентом і багатьох пересаджає.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав експерт Борис Кушнірук.

Говорячи про доцільність голодування Тимошенко, він наголосив, що таким чином, вона намагається звернути на себе увагу, перш за все, опозиціонерів.

"Людина сидить в тюрмі і вона змушена діяти так, як може, бо у неї можливостей значно менше. Але для мене очевидно, що це голодування не стільки протест проти влади, як намагання нагадати про себе самій опозиції, - підкреслив він. - Бо інакше вона взагалі випадає з процесу. Їй потрібно про себе постійно нагадувати. А яким чином, як не таким голодуванням?".

Кушнірук додав: "Це намагання нагадати про себе, нагадати, що вона є лідером опозиції. Ми усвідомлюємо, що її вплив на діяльність всієї опозиції падає. І "Батьківщина", і "Фронт Змін", і "Свобода", і УДАР - це різні політичні сили, які все менше і менше будуть згадувати Тимошенко. Тому в цьому плані вона доволі у складній ситуації, бо у неї обмежені можливості якось впливати на події".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радий, що Тимошенко припинила голодування, бо нам вона потрібна здоровою — Соболєв

Експерт переконаний, що якщо Тимошенко випустять до президентських виборів, то вона на них переможе: "При всьому при тому, я вважаю, що списувати Тимошенко з гри не варто. Бо якщо її випустять до президентських виборів, народ за неї проголосує".

"Головною причиною невдоволення людей Ющенком було те, що не було реалізоване гасло "Бандитам — тюрми". Це та ж ситуація, як і зі "Свободою". Люди бачать у "Свободі" силу, яка буде бити у Раді пики, зокрема "регіоналам", вони не сприймають їх як інтелектуальну силу, вони сприймають їх як бойовиків. Так і з Тимошенко. На відміну від всіх інших, люди точно будуть розуміти, що хто хто, а вона, якщо стане президентом, посадить багатьох. Це буде помста. Тому дуже значна частина людей голосуватиме за неї саме з цих міркувань. Бо на відміну від всіх інших кандидатів — вона точно буде втілювати це гасло в життя", - запевнив Кушнірук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для Тимошенко дуже важливі сигнали підтримки з волі - Ляшко оголосив голодування

Він додав: "Якщо до 2015 року Тимошенко випустять, то попри спротив всередині опозиції різних груп, вона буде президентом. Тим більше, я переконаний, що вона буде найбільш активним і сильним кандидатом попри все те, що про неї забувають і т.д. Та якщо її випустять після 2015 року, то вже її можна буде і справді списати".

Зараз ви читаєте новину «"У 2015 люди проголосують за Тимошенко, бо знають - якщо вона вийде, то посадить багатьох"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

83

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути