четвер, 15 листопада 2012 17:51

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Радий, що Тимошенко припинила голодування, бо нам вона потрібна здоровою — Соболєв

Радий, що Тимошенко припинила голодування, бо нам вона потрібна здоровою — Соболєв
Фото: dni.com.ua

Те, що  Тимошенко припинила голодування - це чудово, оскільки країні вона потрібна здоровою.

Про це Gazeta.ua сказав народний депутат Сергій Соболєв, коментуючи припинення голодування екс-прем'єра, лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко.

"Відчуття радості присутнє, але здоров'я Юлії Володимирівни, аніж все інше, бо все одно переможемо і тому Юлія Володимирівна нам потрібна здоровою", - сказав він.

Окрім того, він додав, що кожен день відбувалися "наради по ситуації, щодо стану її здоров'я нас інформували адвокати та про те, що там відбувалось". За його словами, як тільки була можливість, то намагалися підтримували зв'язок, "відправляли листи до неї".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продовження голодування може бути небезпечним для життя Тимошенко - нардеп

"Ми її підтримували, як тільки могли. Голодування — це акт відчаю, який був, бо на жаль у Юлії Володимирівни сьогодні не має жодної іншої можливості боротися із цією несправедливістю, яка є. В цих, надзвичайно складних умовах, вона довела, що вона залишається лідером, жінкою. Яку ніхто ще не зміг зламати і не зламає", - додав політик.

Відповідаючи на питання, чи вплинуло голодування Тимошенко на владу та чи прислухаються до її вимог, Соболєв сказав: "Я вважаю, що дуже серйозно вплинуло, я переконаний, що її голодування привернуло увагу на всі беззаконня, які творилися на округах в Україні". "Завдяки її голодуванню, в тому числі, чіткі позиції громадян, які підтримали чесні вибори, ми отримали результат, який влада ніколи не очікувала, де опозиція чітко перемогла по партійних списках, а по мажоритарних округах..цілий ряд округів, які влада думала собі, що будуть їхні кандидати, то перемогли наші кандидати", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко припинила голодування завдяки німецьким лікарям - Моісеєнко

Зокрема він додав, що "на жаль, той бруд, який був на цих виборах і фальшування не дали нам виграти ще як мінімум 20 округів, але ми будемо боротися. І в міжнародних судових інстанціях ми доб'ємося справедливості і ті, за кого проголосували стануть депутатами".

Нагадаємо, сьогодні перший заступник міністра охорони здоров'я України Раїса Моісеєнко повідомила, що в результаті спілкування екс-прем'єра Юлії Тимошенко з німецькими лікарями досягнута домовленість, що Тимошенко буде приймати їжу. "Досягнута домовленість, що Юлія Володимирівна почне приймати їжу. Їжа вже доставлена ??і знаходиться в палаті", - сказала вона.

Як повідомлялося, Тимошенко оголосила голодування 29 жовтня в знак протесту проти фальсифікацій на парламентських виборах.

Зараз ви читаєте новину «Радий, що Тимошенко припинила голодування, бо нам вона потрібна здоровою — Соболєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути