пʼятниця, 30 листопада 2012 17:18

Спецтема: Луценко за ґратами

Тюремники знову збрехали про лікування Луценка — дружина екс-міністра каже, що він нічого не підписував

Тюремники знову збрехали про лікування Луценка — дружина екс-міністра каже, що він нічого не підписував
Ірина Луценко. Фото: kontrakty.ua

Дружина, захисник екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Ірина Луценко каже, що він нічого не підписував, а тюремники знову збрехали про лікування екс-міністра.

Про це вона повідомила в коментарі Gazeta.ua.

"В черговий раз, Пенітенціарна служба (а я щойно вийшла із Менської колонії) збрехала стосовно того, що медикаменти Луценку надавались з моменту останнього обстеження, і про те, що Луценко погодився на чергове дообстеження в Чернігівській колонії. Жодного підпису про погодження на "проведення лабораторного та інструментального дообстеження стану здоров'я Луценко сьогодні також не підписував", - зауважила Луценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Абсолютно заслужений камінь в город України" — експерт про заяви Клінтон

За її словами, сьогодні "до нього , за моїм проханням, приїхала Омбудсмен. Ця поїздка для Менської колонії була не ждана не гадана, вони не змогли підготуватися, сфабрикувати".

Окрім того, дружина екс-міністра зауважила, що "запросила також представника прокуратури Чернігівської області, який наглядає за Пенітенціарною службою".

"На їхню вимогу, керівництво Менської колонії не змогло надати документи, де були підписи Луценка, про те, що йому із 8 по сьогоднішній день видавались ліки, які були рекомендовані оглядом лікарів 8 листопада", - пояснила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один із суддів відмовився підписувати вирок Луценку і написав особливу думку

Також Луценко підкреслила, що лише після того, як "відбулася його зустріч із Лутковською, весь цей комплект ліків, сьогодні лише перший день принесли йому під розпис. Керівництво колонії відтерміновувало лікування Луценка, тим самим задаючи йому великих фізичних страждань".

Захисник зазначила, що вимагатиме від ДПтСУ спростування цих брехливих повідомлень через суд.

Нагадаємо, Державна пенітенціарна служба повідомила, що сьогодні екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко погодився на проведення дообстеження стану його здоров'я. Раніше він відмовлявся від дообстеження і лікування його будь-де, окрім стаціонару.

Зараз ви читаєте новину «Тюремники знову збрехали про лікування Луценка — дружина екс-міністра каже, що він нічого не підписував». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути