четвер, 13 вересня 2012 11:33

ТВі потрібно і надалі захищати - "бютівець"

ТВі потрібно і надалі захищати - "бютівець"
Фото: tsn.ua.

Скасування міністром економічного розвитку Петром Порошенком наказу про застосування санкцій до каналу ТВі є його особистим рішенням.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав "бютівець" Віктор Уколов.

"Порошенко є власником іншого достатньо демократичного 5 каналу. За довгі роки зарекомендував себе, як людина демократична. Мені прикро, що він зараз працює в уряді. Але Порошенко залишився вірним своїм поглядам і прийняв рішення про скасування санкцій. Наскільки міністр погодив його із керівництвом, побачимо протягом найближчих днів. Якщо санкцій не буде, це означатиме, що із ним погодились", - зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінекономіки передумало щодо ТВі

Нардеп вважає, що рішення Порошенка також стало можливим завдяки протестам громадськості. "Якби не було такого дружного виступу на підтримку телеканалу, його б знищили до кінця. Його і так майже добили, адже частина мовників відмовилася транслювати його сигнал без причин комерційного характеру. ТВі потрібно і надалі захищати", - пояснив Уколов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троєщина залишилась без ТВі - Яворівський

В свою чергу "регіонал" Володимир Зубанов зауважив, що у ситуації навколо телеканалу важко визначити, чи є тут політика.

"Будь-яка дія щодо засобів масової інформації розглядається як політична. Буває так, що і сама преса на цьому паратизує. Погрожують: "Не чіпайте нас, бо будемо піднімати людей". Тоді на цьому питанні починають піаритися політики. Віктор Ющенко в останній тиждень свого президентства пороздавав частоти із порушенням. Тепер ця пляма залишилася на ТВі. Чи є довіра до цього каналу після такого – це питання. Їм доведеться довго працювати, аби їм вірили люди", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «ТВі потрібно і надалі захищати - "бютівець" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути