четвер, 13 вересня 2012 08:38

Мінекономіки передумало щодо ТВі

Мінекономіки передумало щодо ТВі
Мінекономіки "розморозило" рахунки ТВі. Фото: wek.com.ua.

Телеканалу ТВі дозволили вести зовнішньоекономічну діяльність, повідомив генеральний директор телеканалу Микола Княжицький.

Про це йдеться в повідомленні "5 каналу".

"За його словами, Міністерство економічного розвитку і торгівлі відмінило раніше застосовані санкції", - наголошується в повідомленні.
Раніше Княжицький заявляв про арешт валютних рахунків компанії, неможливість розрахунків на зовнішніх ринках через борг перед одним із зарубіжних партнерів, який оцінювали в $ 2 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТВі перебуває на межі виживання

"Всі наші валютні рахунки арештовані за листом Мінекономіки, яке є абсурдним і не має жодних підстав", - сказав він.

Генеральний директор телеканалу також повідомив, що арешт вже оскаржений в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України, додавши, що телеканал програв у суді апеляцію Держподаткової служби щодо відшкодування 9 млн грн податкової заборгованості. Суд першої інстанції телеканал виграв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валютні рахунки ТВі заарештовано

Нагадаємо, 12 липня 2012 року став відомо про порушення кримінальної справи стосовно гендиректора ТВі Княжицького. Податкова міліція звинувачувала його в несплаті 3 млн грн в бюджет.

Прокуратура Києва 27 липня скасувала постанову про порушення кримінальної справи проти Княжицького. 1 серпня слідчий відділ податкової міліції в Києві закрив кримінальну справу стосовно Княжицького.

Крім того, 20 липня 2012 телеканал ТВі заявив про відключення з кабельних мереж торгової марки "Тріолан", внаслідок чого можливість дивитися його передачі позбулися жителі 11 міст України. У ТВі пов'язали це з "тиском, здійснюваним на телеканал".

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення відсторонилася від вирішення конфлікту, заявивши, що конфлікт між ТВi і "Тріоланом" лежить суто в господарській площині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Портніков про арешт валютних рахунків ТВі: Маємо справу з системною атакою на канал

Голова Нацради Володимир Манжосов на брифінгу після засідання Нацради у Києві 4 вересня повідомив, що Нацрада проведе моніторинг всіх провайдерів програмних послуг на предмет відключення каналу ТВі.

Зараз ви читаєте новину «Мінекономіки передумало щодо ТВі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути