вівторок, 11 жовтня 2016 00:00

Туск озвучив свою позицію щодо санкцій проти РФ

Туск озвучив свою позицію щодо санкцій проти РФ

Глава Європейської Ради Дональд Туск закликав Євросоюз продовжити санкції проти Росії, вказавши на відсутність прогресу в Донбасі, а також на дії РФ в Сирії.

Передає "РИА Новости".

"Наскільки ви знаєте, ми продовжили наші санкції у червні, з червня до цих пір нічого не змінилося. Насправді, ситуація стала гіршою, якщо ми подивимося, що росіяни роблять у сирійському Алеппо", – заявив Туск на конференції в німецькому Пассау.

Голова Євроради констатував, що запрошуючи Росію до Сирії для вирішення наявного там конфлікту, європейські політики продемонстрували короткозорість.

"Я не повинен докладно описувати ситуацію в Алеппо. Але для мене очевидно, що сьогодні єдиний шлях - це продовжити санкції проти Росії, інакше це буде капітуляцією", – підкреслив Туск.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Канаді просять посилити санкції проти Росії

Нагадаємо, напередодні голова комітету з міжнародних справ Європейського парламенту Ельмар Брок заявив, що санкції проти Росії потрібно продовжити одразу на рік.

Зараз ви читаєте новину «Туск озвучив свою позицію щодо санкцій проти РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути